2_Kak1900

Mathin Lundgren 1900/Kåken är nominerade för andra året i rad till bästa stämning. Hur skulle du själv vilja beskriva stämningen? Kaotisk och fantastisk på samma gång. Katotisk med ett leende. Vi har fått mer matgäster vilket leder till en mysig stämning tidigt på kvällen. Jag tror att vi har öppnat upp och blivit lite mer [...]

2_Kött

Johan Evers & Jimmy Portnoff Beskriv vad som gör stämningen på Köttbaren så bra. Till och börja med de som jobbar där men tillsammans med gästerna. Vi skulle inte kunna stå där själva i en tom lokal och skapa en bra stämning. Vi påverkar ju våra gäster, vi lättar upp stämningen och styr våra gäster [...]

2_Vassa

Robin Moderato Beskriv stämningen på Vassa Eggen. Uppsluppen och avslappnad. Det är inte riktigt den där typiska stiffa och oroliga stureplanspubliken. Vi har ganska många olika grupper som inte är så homogena med varandra i samma space och på det sättet är det ingen som måste visa att de är ballast och då blir det [...]

2_Quarter

Jimmy Dymot och Micke Karlsson Hur är stämningen på Little Quarter? Den är väldigt god får man väl säga. Eftersom det är så litet så kontrollerar vi den väldigt bra tycker jag. Första månaderna var det lite knackigare men nu vet folk vad man kommer hit för och det dricks otroliga mängder cocktails här och [...]

2_Rouge

Rikard Enell Hur är stämningen på Le Rouge? Jag skulle vilja påstå att den är livad med ett skönt buzz. Men man kan fortfarande njuta utav det du dricker och äter. Vi har dj’s både fredagar och lördagar, både i källaren och på ovanvåningen. Det blir ett skönt kliv upp från eftermiddagen och after-worken till [...]

Atmosfär