Tweed1

Bra stämning inträffar när man befinner sig i en varm och härlig miljö som bjuder upp till bra konversationer och skratt tillsammans med människor man tycker om.

CornerClub1

Den är livlig, korrekt och aktiv. Vi strävar efter att ta hand om varje gäst på absolut bästa sätt och se till att de lämnar oss med en upplevelse.

Svartengrens1

Fredric Södersteen Vad är bra stämning? Vi tycker att en bar ska vara alltid visa sig från sin bästa sida, oavsett om det är knökfullt eller tomt. Gästen ska alltid känna sig sedd och välkommen och få träffa en bartender som ger bäst service i hela världen. Mood manager… Vi har ju ett ganska litet [...]

LittleQuarter1

Micke Karlsson Vad är bra stämning? Känslan av att komma hem, när du kommer in på en bar. Mood manager… Vi tror att barer med mood managers blir mer sårbara då den publiken ofta är väldigt otrogen. Om du däremot bygger en bar på bra cocktails, musik, mat, personal etc så finns det fler anledningar [...]

Linje-Tio1

Med ständig utveckling kommer ständig förbättring. Vi har lagt ner väldigt många timmar för att förbättra allt som cocktailmenyn, glas, is, ingredienser etc.

Atmosfär