SVsmal

Då Svartengrens bar inte är så stor så känns det väldigt intimt vart man än befinner sig. Den lite nersänkta delen i bardisken brukar dock generera ett väldigt härligt ”häng”.

2005smal

Hela 20hundra5 är en ”sweet spot” om du frågar oss men en väldigt populär spot är på vår övervåning där vi har vår soffgrupp och självklart Nintendo 64 med en jävla massa spel.

TWsmal

Genom att ta väl hand om de gäster vi har så att de i sin tur vill ta med nya gäster till oss samt genom att synas på sociala medier, i tävlingar och så vidare.

BHsmal

Oklart hur vi gjort egentligen mer än att öppnat dörrarna och tagit hand om de gäster som klivit in genom dörren. Numera är det dock många som kommer på rekommendation från andra gäster.

LTsmal

Jag tror att utomstående ser Sverige som något riktigt intressant och lite mytomspunnet. Inte så många har varit här men många har hört gott om oss.

LQsmal

Our cocktail list has been for the past 5 and half year written on a blackboard, now we wanted it to make it even rougher so we are just writing on the wall. Easy.

Atmosfär