MaddeRapp1

Jag fick ju det här fina priset förra året och jag är så hedrad och tacksam över att få vara nominerad igen. Men om jag ska vara ärlig så känner jag att jag förtjänar det mer i år än förra. Så svaret på din fråga blir ja, det är min tur att vinna i år. Igen!

EmilSeth1

Jag tror många i Juryn uppfattar mig som innovativ och lite utanför boxen när det kommer till cocktails, men framförallt att jag är en semi-rolig jävla clown från Norrland som gör sin grej.

MattiasSkoog1

Jag hoppas och tror att mina gäster och branschkollegor ser mig som en glad och ödmjuk bartender med bra klipp i steget.

MickeKarlsson1

För att bartenderyrket ska fortsätta utvecklas åt ett mer seriöst håll behöver vi ta det vi gör på väldigt stort allvar men oss själva på väldigt lite allvar. Det hoppas jag att jag lyckas med.

JohanEvers1

Jag tycker själv att jag gjort ett väldigt bra år! Jobbat otroligt hårt och pressat mig själv, tekniskt och kunskapsmässigt. Jag har varit ute i Skandinavien och Europa och föreläst om mig själv, Corner Club och vår filosofi och delat med oss om vad vi gör och tror på.

Bartender