HTsmal

Sen ringde Creppan och vi fick chansen till att ta över Tweed, och det gjorde vi, som enligt mig är det bästa valet vi har gjort sen vi bestämde oss för att starta Bottles.

LGsmal

Det har varit fartfyllt! Jag har varit med och öppnat vår systerkrog Paradiso på Mariatorget som barchef vilket har varit väldigt skoj.

EAsmal

Fantastiskt roligt år med mycket resor, Johnnie Walker reklamen var ju en stor grej och i samma veva började jag skriva min bok. Gästspel runt om i världen från Oslo, Beirut och Hong Kong till Storsjöyran liksom.

JEsmal

Enormt mycket jobb ! Många service timmar, mycket skapande, mycket resande med jobb i Norden och Europa och otaliga timmar med att läsa och undersöka.

JHsmal

Det har varit ett händelserikt och lärorikt år på Tjoget, har även i år varit med och hjälpt Chille med Bacardi Legacy och med den tiden jag har haft över har det blivit en del resande.

CHsmal

Detta år har varit det mest händelserika året i mitt liv. Jag har haft möjlighet att arbeta med ett fantastisk bar team som stöttar mig i allt jag gör, vi alla är väldigt olika med kompletterar varandra väldigt bra.

Bartender