2_Rouge

Rikard Enell Ni var ju nominerade även förra året. När kom du in som barchef och vad har hänt sedan dess? Tidigare var ovanvåningen (le bar) lite mer fest och party och det har vi mer flyttat ner till källaren och brasseriet (le Rouge). Successivt håller vi på att göra le Bar lite mer mat [...]

2_Quarter

Jimmy Dymot och Micke Karlsson Teamet är förutom Jimmy och Micke sporadiska inhopp av Greken, Micke MTvå, Bergman, Joel Söderbäck, Joel Katzenstien, Chille och vårat rookie team där ute på Marie Laveau som börjat dyka upp Beskriv Little Quarter som bar. Se förra årets intervju…haha. Vi har mest bara förfinat allting och fräschat upp stället. [...]

2_Svarten

Madeleine Rapp I teamet ingår förutom Madde äve Jossan Sandlo, Heléne Andersson och sporadiskt även Rickard Chille Man Berätta kort om Svartengrens. Den ligger på Tulegatan 24 i Vasastan eller Sibirien som området heter. Vi är egentligen en ganska klassisk cocktailbar med, det lite klyschiga, vår egen touch på det. Vi vill kombinera det klassiska [...]

2_Kåk1900

Mathin Lundgren Vad gör 1900/Kåken så bra? Stämningen i kombinationen med den generellt höga kvalitén.  Att stället lever från tidig kväll till tidig natt, vi stänger ju vid två. Att vi finns tillgängliga måndagar till lördagar, det finns alltid en möjlighet att få en riktigt bra drink kvart i stängning och även när nattklubben sätter [...]

2_Guldbaren

Robert Radovic Vad gör er bar så bra? We know that being good in all aspects of our job i.e-knowledge, comfortable in our own skin, wanting to meet new people, understanding their needs with change and variety, using our creativity, and giving our guests consistency and stability to believe in us to show them a [...]

Cocktailbar