bca-2015-21

Vi som arbetar med B.C.A. är:
 

Jakob Sundin

Är ursprungligen från Umeå där han år 2004 började arbeta inom barbranschen på Rex Bar & Grill. I och med flytten till Stockholm började Jakob arbeta inom Grupp F12, först på det då helt nyöppnade Brasserie Le Rouge och sedermera på GRILL. Vid ett flertal tillfällen har Jakob tävlat internationellt, bl.a. två gånger i den Europeiska finalen av ABSOLUT Invite och senast representerade Jakob Sverige under den globala finalen av Havana Club Grand Prix på Kuba. Nuförtiden är Jakob en del av den fyra man starka konstellationen som tillsammans utgör Purfict.

Andreas Näslund

har arbetat inom barbranschen sedan år 1994 och har sedan dess bl.a. varit med och öppnat barer och restauranger som Brasserie Godot, Kungsholmen och Bar 101. Med öppningen av Brasserie Godot, år 2001, var Andreas med att popularisera kvalitativa och hantverksmässiga cocktails i Stockholm. Idag driver Andreas, tillsammans med Joel Katzenstein och Michael Bergström, dryckeskonsultföretaget Purfict.

Joel Katzenstein

har arbetat inom barbranschen sedan år 2004 och har sedan dess bl.a. arbetat på barer som Kungsholmen, Milk & Honey (New York) och Little Branch (New York). Med sin bakgrund, på några av New Yorks absolut bästa cocktailbarer, så har Joel en god inblick i de nya cocktail- och bartrenderna som vi ser idag. I dag driver Joel, tillsammans med Michael Bergström och Andreas Näslund, dryckeskonsultföretaget Purfict.

Michael Bergström

har arbetat inom barbranschen sedan år 1997 och har sedan dess bl.a. varit med och öppnat barer och restauranger som Grill (återöppningen), Kungsholmen och Collage. Som ansvarig på dessa nämnda barer har Michael tillsammans med sina dåvarande kollegor med precision ritat barerna så arbetseffektiva som möjligt, vilket han tycker är av stor vikt för en bra och välmående bar. I dag driver Andreas, tillsammans med Joel Katzenstein och Andreas Näslund, dryckeskonsultföretag Purfict.

Kontaktuppgifter till oss i B.C.A. Gruppen:
Jakob Sundin
Tel: 073.511.99.04
Joel Katzenstein
Tel: 070.752.17.43
Andreas Näslund
Tel: 073.535.76.91
Tel: 072.250.83.99