Vassa Eggen

Robin Moderato

Beskriv stämningen på Vassa Eggen.

Uppsluppen och avslappnad. Det är inte riktigt den där typiska stiffa och oroliga stureplanspubliken. Vi har ganska många olika grupper som inte är så homogena med varandra i samma space och på det sättet är det ingen som måste visa att de är ballast och då blir det en ganska skön stämning. Folk har det skönt och bekvämt och kan slappna av. Samtidigt är det rätt mycket party och tjo och tjim. Fredagar är det alltid mycket folk hela kvällen medans lördagar börjar lite lugnare och drar igång ordentligt vid 23.00 ungefär, vilket kan vara trevligt för de som vill ha en lite softare förkväll.

 

Vad trivs du själv i för stämning när du går ut?

Jag är nog lite gubbe. Jag gillar ställen där det är feststämning men man har möjligheten att dra sig undan lite grann. Om jag kommer till en lokal som är fullsmetad och det inte finns någonstans att at vägen då kan jag få lite panik. Men jag gillar att kunna ta del utav partystämningen men mer observera den utifrån. Och det är lite så det funkar här. Många gillar att stå och trycka i baren där det är mest folk, medans andra går och sätter sig i matsalen.

En nackdel med så stora ställen kan ju vara att det känns lite dött om det inte är fullt, men det brukar våra gäster styra rätt bra själva. Är det lite glest brukar de som är här samlas i baren. Sen har vi många rum i rummet där vi har försökt att jobba lite med olika karaktärer.

Med musikprofilen har vi utgått från en stomme som har fungerat väldigt bra men försöker hela tiden göra små ändringar för att förbättra och hålla den fräsch.

Vassa Eggen

Birger Jarlsgatan 29
103 95

STOCKHOLM

KARTA