1900/Kåken

Mathin Lundgren

Vad gör 1900/Kåken så bra?

Stämningen i kombinationen med den generellt höga kvalitén.  Att stället lever från tidig kväll till tidig natt, vi stänger ju vid två. Att vi finns tillgängliga måndagar till lördagar, det finns alltid en möjlighet att få en riktigt bra drink kvart i stängning och även när nattklubben sätter in.

Beskriv er bar med en mening.

Stilsäker kvalité!

Vad dricker era gäster?

Sprit och leenden… Haha. Nej men allvarligt så dricker de ganska klassiskt. Vi säljer sjukt mycket Old-Fashioned, Whiskey Sour och Aviation. Vi säljer väldigt mycket från listorna men utöver det är det mycket Old-Fashioned och mer den typen av drinkar.

Ni var ju även nominerade förra året. Finns det några nyheter eller förändringar i år?

Den största nyheten är väl att vi har ny personlastyrka där en större förändring är vårt värmländska nyförvärv Per Thörngren som är assisterande barchef och stöttepelaren i 1900-baren när jag gått tillbaka in på Kåken. Men sen även att vi har en uppsättning nytt ungt blod som kanske inte har lika mycket erfarenhet utan mer formats in i den arbetsmoral och det arbetsätt vi vill ha här på 1900 och Kåken.  Utan att för den saken säga att det vare sig är bättre eller sämre än tidigare. Mer bara en förändring från tidigare och på ett positivt sätt!

Kåken

08 – 20 60 10

Regeringsg. 66
111 39
STOCKHOLM

KARTA

OMRÖSTNINGEN FÖR ÅRETS BARFLUGA ÄR NU STÄNGD!

Rösta på Le Rouge i Årets Barfluga.
Klicka här…