LittleQuarter1

Enligt många som ser oss jobba kör vi över de flesta men vi gör inte den jämförelsen. Vi tror att Stockholms-barerna ligger rätt bra till!

Rex1

Rex

Vi sätter en otrolig stolthet i att servera cocktails som representerar Norrland. De cocktails vi har och som ämnar att introducera gästen till nya smaker kräver en oerhörd precision och lyhördhet.

Tweed1

Vi håller väldigt hög standard, dock är vi inte ännu en destination man reser till för att dricka cocktails i den utsträckningen vi förtjänar. Det finns ett otroligt driv och vi tar väl hand om varandra och det känns verkligen att vi håller en enad front. Vi blir bättre och bättre hela tiden.

Linje-Tio1

Med ständig utveckling kommer ständig förbättring. Vi har lagt ner väldigt många timmar för att förbättra allt som cocktailmenyn, glas, is, ingredienser etc.

CornerClub1

Vi vill givetvis vinna och vi tycker själva att vi har en absolut fantastisk stämning på Corner Club! Den är livlig, korrekt och aktiv. Vi strävar efter att ta hand om varje gäst på absolut bästa sätt och se till att de lämnar oss med en upplevelse.

Barflugan 2016


I årets barfluga är det gästerna som bestämmer vilken bar som är den absolut bästa. Att tänka på när du röstar är helheten i baren. Framför allt vill vi att du tittar på kvaliteten. Inte bara i drinkarna utan även på service, kreativitet, drinklista, stämning och vad du faktiskt känner att du får för dina pengar. FÖR ATT RÖSTA PÅ ÅRETS BARFLUGA 2016 KLICKAR DU HÄR...