TWsmal

Genom att ta väl hand om de gäster vi har så att de i sin tur vill ta med nya gäster till oss samt genom att synas på sociala medier, i tävlingar och så vidare.

STsmal

Det känns som att vi har varit högt ansedda under flera år och Tjogets fantastiska placering på Worlds 50 Best Bars var ett väldigt fint kvitto på det.

OCsmal

Oavsett var man är i världen så har folk koll på oss, tror faktiskt att det beror på att det finns riktiga jävla karaktärer i vår bransch som gör att vi överlag har ett bra rykte.

BHsmal

Oklart hur vi gjort egentligen mer än att öppnat dörrarna och tagit hand om de gäster som klivit in genom dörren. Numera är det dock många som kommer på rekommendation från andra gäster.

LTsmal

Jag tror att utomstående ser Sverige som något riktigt intressant och lite mytomspunnet. Inte så många har varit här men många har hört gott om oss.

LQsmal

Our cocktail list has been for the past 5 and half year written on a blackboard, now we wanted it to make it even rougher so we are just writing on the wall. Easy.

Barflugan 2016


I årets barfluga är det gästerna som bestämmer vilken bar som är den absolut bästa. Att tänka på när du röstar är helheten i baren. Framför allt vill vi att du tittar på kvaliteten. Inte bara i drinkarna utan även på service, kreativitet, drinklista, stämning och vad du faktiskt känner att du får för dina pengar. FÖR ATT RÖSTA PÅ ÅRETS BARFLUGA 2016 KLICKAR DU HÄR...