Madeleine Rapp

Varför tror du att du blivit nominerad?

Jag tror att folk har nominerat mig för att de uppskattar och respekterar mig som bartender och det jag gör. Även att folk tycker att jag levererar en bra produkt, inte bara bra drinkar utan hela helheten med bra service, stämning och yrkesstolthet. Jag hoppas även att jag är nominerad för att jag bidrar med kunskap till branschen som gör att vi och våra gäster utvecklas och kan göra bra grejer.

 

Varför ska vi rösta på dig?

Tredje gången gillt! Haha. Nej men skämt å sido. Jag har alltid tyckt att det har varit svårt att pitcha mig själv. Men jag hoppas att juryn röstar på mig för att de tycker att jag förtjänar titeln som Årets Bartender och att jag har jobbat hårt för den. Jag älskar allt som har med det här yrket och den här branschen att göra. Jag sa till en kallskänka när jag var 18 år att jag tror att det här är mitt kall. Och nästan tio år senare så är jag säker på att det är så.

 

Vilken är din favoritbar i Stockholm? Förutom din egen.

Det finns många bra och trevliga barer i Stockholm och mycket hänger på humör och sällskap när man väljer vart man ska hänga. Men om jag måste välja en bar som jag trivs väldigt bra i så är det Svartengrens.