Shibumi

Hampus Thunholm

Beskriv er bar. Vad är annorlunda med er bar från andra etablerade barer?
Vill börja med att bara buga och bocka över att fått blivit nominerad. TACK!!!
Jag tror att hela känslan med baren är det som är unikt, det känns som att vi verkligen kan erbjuda en hel kväll, du kommer och ska bara dricka en Cocktail och vips så sitter du med 2 Cocktails och 4 rätter ett bättre glas pang och dricker kaffe å brännvin, den är väldigt inbjudande till att sitta kvar i.

Har ni något nytt att komma med?
Vi försöker vara så nyskapande som möjligt var dag som går, men vi har alltid det klassiska i ryggen, det är nog det jag gillar mest med baren. Plus att hela dryckesutbudet är fantastiskt bra med extremt mycket kunskap från oss alla som jobbar på SHIBUMI/Esperanto. Det går verkligen att dricka allt här, öl vin, brännvin och sake, det är härligt tycker jag.

Hur ser målsättningen för baren ut de närmsta åren?
Målet är att fortsätta vara så nyskapande som möjligt bakom baren, och självklart bli en av dom bästa barerna i Sverige.

Shibumi

Kungstensgatan 2
STOCKHOLM


http://www.esperantorestaurant.se/