Bar Hommage

Ola Carlsson & Alex Skärlén, Bar Hommage.

Beskriv er bar. Vad är annorlunda med er bar från andra etablerade barer?

Svårt och sätta en one-liner, Bar Hommage är en väldigt familjär kvarterskrog med många närboende stammisar som bidrar med en massa positiv energi till stället vilket gör att det känns väldigt välkomnande. Sen har vi ju haft förmånen att ha Tony Comas hos oss under hösten, det efter att han precis vart i Paris å kört på Candelaria. Nu är ju även Alex Skärlen tillbaka efter en 3 månaders sejour på Mace i NY, det gör att vi alltså haft 2 bartenders hos oss i höst som jobbat på ställen som vart med på Top 50 listan över världens bästa barer, det är ju faktiskt unikt i Sverige! :)

Har ni något nytt att komma med?

Japp, kanske bra läge å släppa på det här och nu – ni får förstatjing! Vi är snart inkörda å redo för att börja köra full meny från vårt fantastiska kök (Delikatessen Bistro & Bar). Till det så har vi även satt upp till lista för cocktail pairing, det ska bli riktigt kul – speciellt då den här idén växt fram naturligt sen nya köket började för 3 månader sedan.

Hur ser målsättningen för baren ut de närmsta åren?

Att höja lägstanivån på service ytterligare, vi strävar efter att  leverera fläckfri, avslappnad & personlig service vid varje gästkontakt. Sen vill vi såklart att fler får reda på att vi finns och kommer och testar oss, men Rom byggdes inte på en dag eller hur var det?

Final Words?

Vi har en önskan – å det är att M2 kommer hit å hänger å dricker våra drinkar – det vore fett kul!

Bar Hommage

Krukmakargatan 22
118 51 Stockholm

www.bar-hommage.com